Wauw internet / Wauv fibernet

Wauw, der egentlig staves Waoo! er det nye teleselskab til danskere, der ønsker den perfekte digitale oplevelse. Wauw internet benytter den nyeste fibernet-teknologi, og det betyder, at du får det hurtigste bredbånd, internet, telefoni og TV. Med Wauw behøver du aldrig mere spekulere på farten, for det går altid meget stærkt. Wauv internet er drevet af en håndfuld af Danmarks største, lokale energiselskaber. De har slået sig sammen for at skabe den ultimative, digitale løsning til hjemmet. Wauws størrelse og erfaring gør dermed, at prisen er yderst konkurrencedygtig. Du er derfor sikker på en god pris, hvis du vælger Wauv internet eller Wauw telefoni og TV.

Med den såkaldte Waoo! 2 har du for eksempel mulighed for tilkøb af forbrugsafregnet fastnettelefoni til. Eller du kan med Wauw tale, alt det du vil, til alle danske fasttelefoner med Telefoni Fri Fastnet så prisbilligt som muligt.

Se de mange tilbud fra Wauw internet og Wauv fibernet ved at klikke dig ind med hjemmesiden. Du får altid den bedste pris.

Se