Teleselskabet Telmore tilbyder en lang række teleydelser til konkurrencedygtige priser. Blandt andet fastnet og mobilt bredbånd.

Telmore Internet

Telmore er et af de meget populære selskaber, der udbyder bredbånd og almindlig mobilt internet i Danmark, Telmore internet er udsprunget af Telmores normale kernområde, som er mobiltelefoni. Derfra var det naturligt at kaste sig over internetmarkedet, hvilket skete i form af Telmore bredbånd. Selskabet reklamerer med lave priser og hurtigt internet. Men kan man nu stole på det, når man laver en direkte sammenligning med andre selskaber. Det har du nu selv muligheden for at fastslå.
Den mest sikre metode til at fastslå, om din forbindelse fra Telmore bredbånd rent faktisk lever op til det, du forventer, at teste upload og downloadtiderne. Men det kan jo ikke lade sig gøre, hvis du først skal til at bestille internet. Derfor kan det være en rigtig god idé at undersøge nogle af de sider, der findes på nettet – heriblandt hurtigbredbaand.dk, som er en liste med priser, vilkår og andre oplysninger om Telmore bredbånd og en lang række andre internetudbydere i Danmark.
Ad Image
  • DKs mest stabile netværk
  • Fast pris
  • Fleksibelt
  • Kører på TDCs net

Telmore Internet

Vælg mellem mange forskellige hastigheder og abonnementer hos Telmore. Få blandt andet 10Mb for 149 kr. om måneden.
Telmore InternetTelmore Internet
Baggrunden for hurtigbredbaand.dk, som er din nye og lettilgængelige guide til at finde de bedste priser på billigt mobilt bredbånd, er, at det var utroligt svært at finde præcise priser og vilkår på både Telmore internet og andre udbyderes hjemmesider. Når du klikker dig ind på hurtigbredbaand.dk får du alle de vigtigste udbydere af bredbånd præsenteret i en overskuelig liste, hvor de vigtigste parametre for forbrugerne er præsenteret. Det vil sige, at du ikke skal gennemskue udbydernes mange tricks og omformuleringer, som alene har til formål at skjule deres virkelige mobile bredbånd priser.
Udover priser på Telmore internet og bredbånd fra en lang række andre udbydere, præsenterer listen de vigtigste vilkår og præmisser for udbydernes abonnementer. Det vil sige, at du kan finde oplysninger om bindingstider, maksimale hastigheder, maksimalt download og oprettelsesafgifter samlet på et eneste sted. Det sparer dig for at bruge en masse tid og besvær på at finde disse oplysninger frem på udbydernes egne hjemmesider, hvor de som regel er skjult mellem en masse tekst, som det er nødvendigt at læse, for at være sikker på, at man har fået alle detaljerne med.
Mouse Eye Tracking by PicNet IT support services