Med Eazy Internet kan du for eksempel surfe til samme priser i Sverige og Danmark, og der er desuden fordelagtige priser på internettrafik i en række andre europæiske lande.

Eazy internet

Produktet Eazy Internet er et af de foretrukne valg hos mange danskere. Ikke mindst de tusinder af danskere, som de senere år har slået sig ned på den anden side af Øresund. Med Eazy Internet kan man nemlig surfe til samme priser i Sverige og Danmark, og der er desuden fordelagtige priser på internettrafik i en række andre europæiske lande. Det er ret unikt for Eazy Internet, der er et produkt under 3 mobil.
Alle udbydere af bredbånd siger, at de har Danmarks billigste bredbånd, at de har den bedste dækning eller at de tilbyder de hurtigste download tider. Det gælder også Eazy Internet. Her på siden kan du få overblik over, hvor du finder det billigste bredbånd – helt enkelt og på en let overskuelig måde.
Selskab
Info
Valg
Bindingstid
Hastighed
Etablering
Pris/mdr
Tilbud
YouSee:

YouSee:

God pris og masser af muligheder og support.
ingen binding
10 Mb / 1 Mb
199kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 1 mdr. kr. 199,- incl. oprettelse
Telia:

Telia:

det kendte selskab med fornuftige priser og hastighed.
6 mdr
10Mb / 1Mb
318kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 6 mdr. kr. 1512,- inkl. oprettelse
Fullrate:

Fullrate:

Gennemsigtige priser og effektiv service gør Fullrate til et godt valg.
6 mdr
12Mb / 1Mb
398kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 6 mdr. kr. 1.592,- inkl. oprettelse
I det hele taget kan der være mange andre pointer, man skal tage i betragtning, end alene udbyderens priser på mobilt bredbånd, uanset om der er tale om Eazy Internet eller andre udbydere. Har du eksempelvis tænkt på, at en opstartsafgift på et par hundrede kroner måske ikke er så slemt at betale, hvis det giver dig adgang til en udbydere,
som har lavere månedspriser end konkurrenterne? Der skal ikke særlig mange måneders abonnement til at tjene en engangsudgift på et par hundrede kroner ind, hvis månedsafgiften er tyve kroner billigere end konkurrenternes. Det og meget mere får du overblik over, når du benytter hurtibredbaand.dk.
Mouse Eye Tracking by PicNet IT support services