Hos CBB mobilt bredbånd kan du blandt andet oprettet et dagsabonnement, som du kun bruger i de perioder, hvor du har din bærbare computer med på farten.

CBB mobil og internet

CBB mobilt internet er en udbygning af det i forvejen kendte mobiltelefonselskab CBB, som har været en af bannerførerne for telefontjenester uden abonnement og med lave minutpriser. Nu er CBB mobilt bredbånd gået ind på internetmarkedet, dog uden at videreføre konceptet med at man betaler for det, man bruger.
I stedet har CBB mobilt internet to former for betaling – enten en månedspris, hvor man får et vist forbrug. Overstiger man dette forbrug, skal man betale ekstra for sit CBB mobil bredbånd. Detkan hurtigt blive en dyr forretning, og derfor er det vigtigt, at man afpasser sit abonnement til sit behov, uanset om man vælger CBB mobilt bredbånd eller en anden udbyder.
Ad Image
  • Meget billigt
  • Enkle løsninger
  • Hurtig til prisen
  • Meget nemt at installere

CBB internet

Med CBB kan du komme på nettet, hvor du vil og når du vil. Simpelt og billigt, for kun 148 kr. om måneden får du 6 MB.
CBB internetCBB internet
Den anden løsning, man kan vælge hos CBB mobilt internet, er, at man køber sig til netforbrug hver dag. Det kan være en mulighed, hvis man eksempelvis har en stationær computer derhjemme, som man bruger til at gå på nettet med, og hvor man har et fastnet abonnement hos en anden udbyder end CBB mobil bredbånd. Så kan man oprette et dagsabonnement hos CBB mobilt bredbånd, som man kun bruger i de perioder, hvor man har sin bærbare computer med på farten. Uanset hvilken løsning man vælger, er det en god idé at sammenligne CBB mobilt internet og deres priser med andre udbydere.
Det kan du eksempelvis gøre på hurtigbredbaand.dk., som er en side, der er oprettet for at du lettere og mere problemfrit kan få et overblik over det efterhånden bugnende og uoverskuelige marked for internetløsninger - uanset om der er tale om fastnetforbindelser eller mobile internetforbindelser. Det betyder, at du kan foretage et kvalificeret valg, efter at du har været inde forbi hurtigbredbaand.dk. Guiden er delt i to – en for fastnet bredbåndsforbindelser og en for mobilt bredbånd. Uanset hvilken af siderne, du benytter, kan du regne med at få opdaterede og kvalitetssikrede informationer.
Mouse Eye Tracking by PicNet IT support services