Teleselskabet Callme tilbyder gennemskuelig priser på de fleste teleprodukter. Blandt andet mobilt bredbånd og almindelig internet.

Callme Internet

Callme mobilt internet er en hurtigt voksende internetudbyder, som tilbyder mobile internetløsninger. Firmaet er i løbet af kort tid blevet stort i hele landet, blandt andet på grund af lave priser. Men lever Callme mobilt bredbånd op til løfterne? Det giver vi dig muligheden for at vurdere på hurtigbredbaand.dk,
hvor du har mulighed for at sammenligne Perspektiv internet med andre udbydere. Vi siger ikke, at du skal vælge en anden udbyder end Call Me mobilt bredbånd, men at du skal sætte dig ind i sagerne, før du vælger udbyder. Og det gælder sådan set ligegyldigt om du vælger Callme mobil bredbånd eller end anden udbyder.
Selskab
Info
Valg
Bindingstid
Hastighed
Etablering
Pris/mdr
Tilbud
YouSee:

YouSee:

God pris og masser af muligheder og support.
ingen binding
10 Mb / 1 Mb
199kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 1 mdr. kr. 199,- incl. oprettelse
Telia:

Telia:

det kendte selskab med fornuftige priser og hastighed.
6 mdr
10Mb / 1Mb
318kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 6 mdr. kr. 1512,- inkl. oprettelse
Fullrate:

Fullrate:

Gennemsigtige priser og effektiv service gør Fullrate til et godt valg.
6 mdr
12Mb / 1Mb
398kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 6 mdr. kr. 1.592,- inkl. oprettelse
En ting du nemlig kan være helt sikker på, er, at hvis du spørger Call me mobilt internet, så er deres produkt alle de andre overlegent. Men en ting er de lovprisninger, Callme mobil bredbånd vælter sig i på deres egen hjemmeside. En anden ting er, hvordan virkeligheden ser ud, når man som bruger sidder bag skærmen. Det skal ikke forstås på den måde, at hurtigbredbaand.dk vurderer Call me mobil bredbånd dårligere end mange af de øvrige internetudbydere. Det eneste vi siger, er, at man skal sammenligne både priser og vilkår, før man underskriver en aftale.
Faktisk kan det være en god idé at overveje, om der er andre ting, man skal vægte end blot prisen på forbindelsen. Har du eksempelvis tænkt på, at en opstartsafgift på et par hundrede kroner måske ikke er så slemt at betale, hvis det giver dig adgang til en udbyder, som har lavere månedspriser end konkurrenterne? Der skal ikke særlig mange måneders abonnement til at tjene en engangsudgift på et par hundrede kroner ind, hvis månedsafgiften er tyve kroner billigere end konkurrenternes. Det og meget mere får du overblik over, når du benytter hurtigbredbaand.dk.
Mouse Eye Tracking by PicNet IT support services