Onphone tilbyder meget billige priser på telefoni og bredbånd. Firmaet staves egentlig Onfone, men mange hører navnet som enten Onphone eller Onefone / Onephone. Alle navnene dækker dog over et og samme selskab, der driver billig mobiltelefoni og bredbånd.

Onphone internet og bredbånd

Hos Onphone leverer man billig mobiltelefoni, og har som målsætning at gøre hele prisstrukturen uoverskuelig og ugennemsigtig. Det betyder, at kunderne slipper for grimme overraskelser og ekstra gebyrer på telefonregningen. Abonnementer hos Onphone er gennemskuelige, så regningen stemmer overens, med det man forventer.
Se onfone tilbud Onefone bruger TDC's landsdækkende mobilnet, så man er sikker på god dækning og kvalitet i leveringen. Hos Onefone forsøger man at holde kunden i centrum, og man har konstant fokus på at udvikle service og produkter i forhold til, hvad kunerne forventer af mobilt bredbånd.
Ad Image
  • Chokerende lave priser
  • God dækning
  • Stærk support
  • Super gode priser

Onfone internet

Onfone har Danmarks bedste pris på Mobilt bredbånd. Ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer.

Onfone internetOnfone internet
Onphone har derfor, ifølge firmaet selv, nogle af Danmarks mest tilfredse kunder. Det skyldes blandt andet kundeservice, priser og kvalitet. For også at sikre dette i fremtiden, gennemfører Onefone løbende undersøgelser blandt kunderne. Onfone har ingen fysiske butikker, man kan gå ind i.
Til gengæld tilbyder man overskuelig selvbetjning på hjemmesiden og telefonisk såvel som elektronisk support. Det er blandt andet derfor, at Onphone kan levere billig telefoni og bredbånd. Man får fri tale til fastnet og mobil i Danmark hos Onefone og til fastnet i mere 70 lande, fri SMS, fri MMS og data – alt til en fast pris.
Mouse Eye Tracking by PicNet IT support services