På trods af at man kan få mobilt bredbånd modem i mange forskellige afskygninger, former og priser, er markedet lige så uoverskueligt og umuligt at finde rundt i, som det altid har været.

Mobilt bredbånds modem

Det er ikke længe side, at man var afhængig af ledninger, store modemmer med blinkende lamper og masser af forlængerledninger, når man skulle have en netforbindelse til sin computer. Men i dag er alt det hejs afløst af et mobilt bredbånd modem, som er en smart lille usb-stick, man sætter ind i sin computer, og så er man online.
En ting har dog ikke ændret sig: På trods af at man kan få mobilt bredbånd modem i mange forskellige afskygninger, former og priser, er markedet lige så uoverskueligt og umuligt at finde rundt i, som det altid har været. Det skyldes til dels udbydernes manglende lyst til at lave sammenlignelige priser og tilbud.
Selskab
Info
Valg
Bindingstid
Hastighed
Etablering
Pris/mdr
Tilbud
YouSee:

YouSee:

God pris og masser af muligheder og support.
ingen binding
10 Mb / 1 Mb
199kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 1 mdr. kr. 199,- incl. oprettelse
Telia:

Telia:

det kendte selskab med fornuftige priser og hastighed.
6 mdr
10Mb / 1Mb
318kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 6 mdr. kr. 1512,- inkl. oprettelse
Fullrate:

Fullrate:

Gennemsigtige priser og effektiv service gør Fullrate til et godt valg.
6 mdr
12Mb / 1Mb
398kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 6 mdr. kr. 1.592,- inkl. oprettelse
Men skyldes også, at der i dag er så mange forskellige muligheder for at få mobilt bredbånd modem, at det kan være svært at finde rundt i alle udbyderne. Derfor har vi lavet hurtigbredbaand.dk, som er din vejviser i den mobile bredbånds labyrint. Her får du et hurtigt og fyldestgørende overblik over priser på mobilt bredbånd modem og meget andet. Listen er opbygget på en brugervenlig måde, så du med et klik kan indhente oplysninger fra alle de førende internetudbydere i Danmark.
På hurtigbredbaand.dk finder du eksempelvis oplysninger om pris, maksimal hastighed, bindingsperioder og eventuelle ekstra funktionaliteter såsom adgang til musiknumre eller lignende. Det betyder, at du kan foretage et kvalificeret valg, efter at du har været inde forbi hurtigbredbaand.dk. Guiden er delt i to – en for fastnet bredbåndsforbindelser og en for mobilt bredbånd.
Mouse Eye Tracking by PicNet IT support services