Har du tænkt på, at en opstartsafgift på et par hundrede kroner måske ikke er så slemt at betale, hvis det giver dig adgang til en udbyder, som har lavere månedspriser end konkurrenterne?

Mobil bredbånd og priser

Undersøgelser har vist, at den vigtigste grund til, at mange bliver hængende hos en internetudbyder, hvis mobil bredbånd priser er alt for høje, er, at forbrugerne ikke kan overskue markedet. Det er simpelthen lettere og mere overskueligt at betale for meget, end at begynde at undersøge priser på mobilt bredbånd og de vilkår, selskaberne tilbyder. Det betyder, at mange forbrugere hvert år kaster tusinder af kroner ud af vinduet. Penge, som de kunne have fået hurtigere og mere stabile bredbåndsforbindelser for, hvis det ellers var til at finde og sammenligne mobil bredbånd priser på en ordentlig måde.
Det er baggrunden for, at vi oprettede siden hurtigbredbaand.dk, som er din nye og lettilgængelige guide til at finde de bedste priser på billigt mobilt bredbånd. Når de klikker dig ind på guiden får du alle de vigtigste udbydere af mobilt bredbånd præsenteret i en overskuelig liste, hvor de vigtigste parametre for forbrugerne er præsenteret. Det vil sige, at du ikke skal gennemskue udbydernes mange tricks og omformuleringer, som alene har til formål at skjule deres virkelige mobile bredbånd priser.
Selskab
Info
Valg
Bindingstid
Hastighed
Etablering
Pris/mdr
Tilbud
YouSee:

YouSee:

God pris og masser af muligheder og support.
ingen binding
10 Mb / 1 Mb
199kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 1 mdr. kr. 199,- incl. oprettelse
Telia:

Telia:

det kendte selskab med fornuftige priser og hastighed.
6 mdr
10Mb / 1Mb
318kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 6 mdr. kr. 1512,- inkl. oprettelse
Fullrate:

Fullrate:

Gennemsigtige priser og effektiv service gør Fullrate til et godt valg.
6 mdr
12Mb / 1Mb
398kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 6 mdr. kr. 1.592,- inkl. oprettelse
Listen giver dig de vigtigste oplysninger om priser på mobil bredbånd, maksimal hastighed, maksimalt månedligt forbrug og ikke mindst hvor lang tid du er bundet til udbyderen. Den sidste oplysning er meget vigtig og kan vise sig at være udslagsgivende, når du skal vælge en udbyder af mobile bredbånd. Hvis der eksempelvis er seks måneders binding på abonnementet, betyder det, at du først kan skifte udbyder efter seks måneder. Også selv om du finder en anden udbyder, som måske er meget billigere. Derfor er det om at se godt efter, inden man lægger sig fast på en udbyder.
I det hele taget kan der være mange andre pointer, man skal tage i betragtning, end alene udbyderens priser på mobilt bredbånd. Har du eksempelvis tænkt på, at en opstartsafgift på et par hundrede kroner måske ikke er så slemt at betale, hvis det giver dig adgang til en udbyder, som har lavere månedspriser end konkurrenterne? Der skal ikke særlig mange måneders abonnement til at tjene en engangsudgift på et par hundrede kroner ind, hvis månedsafgiften er tyve kroner billigere end konkurrenternes. Det og meget mere får du overblik over, når du benytter hurtigbredbaand.dk.
Mouse Eye Tracking by PicNet IT support services