Hastigheden på dit bredbånd i kombination med hastigheden på webhotellet, har betydning for din samlede hastighed på nettet.

Hurtigt bredbånd giver hurtigt webhotel

Hvis du har en hjemmeside så kender du helt sikkert følelsen af, at det går lidt for langsomt. Arbejder du professionelt med hjemmesider, så ved du at der kan være mange årsager til, at webhotellet og hjemmesiden føles langsomt. Nogen gange er det simpelthen bare fordi du har valgt en for billig løsning, hvis det er tilfældet kan du nemt finde et nyt ved at bruge prissammenligningen af webhoteller på Webhotelsoversigt.dk
Et lille webhotel kan være godt i starten De fleste har ikke nogen besøgene på deres hjemmeside lige når de har lavet den. Det betyder også, at der ikke er samme behov for en løsning med plads til store armbevægelser og ressource forbrug. Det man typisk kan gøre er, at starte i en lille løsning og efterhånden som hjemmesiden bliver mere og mere populær, så kan man flytte den over på en bedre og større løsning.
Selskab
Info
Valg
Bindingstid
Hastighed
Etablering
Pris/mdr
Tilbud
YouSee:

YouSee:

God pris og masser af muligheder og support.
ingen binding
10 Mb / 1 Mb
199kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 1 mdr. kr. 199,- incl. oprettelse
Telia:

Telia:

det kendte selskab med fornuftige priser og hastighed.
6 mdr
10Mb / 1Mb
318kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 6 mdr. kr. 1512,- inkl. oprettelse
Fullrate:

Fullrate:

Gennemsigtige priser og effektiv service gør Fullrate til et godt valg.
6 mdr
12Mb / 1Mb
398kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 6 mdr. kr. 1.592,- inkl. oprettelse
Måske det bare er din bredbåndsforbindelse En lidt overset ting er faktisk at det skyldes langsomt bredbånd. Fx. ses det tit at det mobilebredbånd kan have lidt længere svar tider end fastnet eller fiberforbindelser. Nogen gange kan man endda opleve at der slet ikke svares, og her er mange hurtige til at give udbyderen af webhotellet skylden, men det er ikke nødvendigvis sådan det hænger sammen.
Mouse Eye Tracking by PicNet IT support services