Det er ikke altid nemt til at afgøre, om det er den ene eller den anden udbyder, som kan tilbyde det billigste bredbånd. Der er nemlig andre parametre, man skal tage i betragtning.

Find det billigste bredbånd

Alle udbydere af bredbånd siger, at de har Danmarks billigste bredbånd, at de har den bedste dækning eller at de tilbyder de hurtigste download tider. I praksis er der dog stor forskel på priser og hastigheder.Når du besøger guiden på hurtigbredbaand.dk bliver du præsenteret for en liste over de til enhver tid billigste bredbånd i landet,
og hvilke udbydere, der står bag. Du kan naturligvis se den månedlige ydelse, du skal af med som kunde hos de enkelte selskaber. Men det er ikke altid nok til at afgøre, om det er den ene eller den anden udbyder, som kan tilbyde det billigste bredbånd. Der er nemlig andre parametre, man skal tage i betragtning.
Selskab
Info
Valg
Bindingstid
Hastighed
Etablering
Pris/mdr
Tilbud
YouSee:

YouSee:

God pris og masser af muligheder og support.
ingen binding
10 Mb / 1 Mb
199kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 1 mdr. kr. 199,- incl. oprettelse
Telia:

Telia:

det kendte selskab med fornuftige priser og hastighed.
6 mdr
10Mb / 1Mb
318kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 6 mdr. kr. 1512,- inkl. oprettelse
Fullrate:

Fullrate:

Gennemsigtige priser og effektiv service gør Fullrate til et godt valg.
6 mdr
12Mb / 1Mb
398kr
199kr
Se tilbud Mindstepris i 6 mdr. kr. 1.592,- inkl. oprettelse
Eksempelvis kan det have indvirkning på, hvem der har det billigste bredbånd, hvorvidt der er en oprettelsesafgift. Den skal man huske at lægge oveni de samlede pris. Et andet aspekt, som det ofte kan betale sig at regne med i den samlede pris og vurdering af, hvor man får det billigste bredbånd, er, om der er en bindingsperiode på bredbåndsløsningen. Bindingsperioden koster naturligvis ikke direkte penge.
Men den betyder, at du ikke kan beslutte dig for at skifte til en anden udbyder, hvis du pludselig opdager, at det faktisk er en anden udbyder, der har det billigste bredbånd. Hurtigbredbaand.dk er din hjælp til at finde den bredbåndsløsning, som er bedst, billigst og mest perfekt indrettet til dine behov.
Mouse Eye Tracking by PicNet IT support services