Billigere priser – hurtigere forbindelser

Hastighederne stiger og priserne falder – sådan går udviklingen heldigvis, når det gælder mobilt bredbånd og internet. Alligevel er der mange penge at spare, hvis man kigger sig for og samtidig er helt klar over, hvilke krav man har til sit abonnement.

Mange leder efter en mobil internet-forbindelse, der kan fungerer som supplement til deres eksisterende bredbåndsforbindelse. Det vil sige en forbindelse, der kan bruges, når man er på farten i Danmark eller for eksempel i sommerhus.

I de seneste år, er der opstået et væld af små mobilselskaber, der udbyder mobilt internet til meget rimelige priser. De tilbyder sjældent lige så mange muligheder som de store selskaber – for eksempel TDC og Telia – til gengæld kan de være yderst konkurrencedygtige på pris og basisydelser.

Når man køber internet og mobilt bredbånd, så tænkt grundigt over, hvad du egentlig har brug for. Hvis du bare skal tjekke din mail og et par enkelte hjemmesider af og til, så kan du lige så godt vælge en billig løsning med relativt lav hastighed. Vælger du en dyrere løsning, skal du altid kigge på, hvor mange MB du kan downloade om måneden. Hvis du overskrider det tal, stiger prisen typisk. Og så kan man få sig en grim overraskelse.